Rocky Mountain National Park in 4K

Công viên quốc gia Rocky Mountain

Scored to a lilting piano soundtrack, the beauty of Colorado’s Rocky Mountain National Park is the perfect soothing balm to a sweaty summer. In a breathtaking 4K video, Evan Schneider captures expansive views of the Rocky Mountains sprinkled with shots of stunning vistas, luminous golden treetops, and falling leaves. Viewers are transported to the peaceful enclave of flawless nature, accompanied by a handful of friends and a handheld camera.

Schneider places you behind the driver’s seat as a car curves around enormous mountains, and situates his lens to fall in line with a hiker’s steps. That feeling of autumnal chill, along with the head-high of reaching a mountain’s summit, is all here. It’s a terrific way to soak up the feels of fall without making the commitment to travel—or even lacing up those old hiking boots.

Trong tiếng piano nhẹ nhàng, vẻ đẹp của Vườn quốc gia Rocky Mountain Colorado là thứ dầu thơm nhẹ nhàng hoàn hảo cho một mùa hè ướt đẫm mồ hôi. Trong một đoạn video 4K ngoạn mục, Trong một video 4K tuyệt đẹp, Evan Schneider nắm bắt tầm nhìn rộng mở của Dãy núi Rocky rải rác với những bức ảnh phong cảnh tuyệt đẹp, ngọn cây vàng rực rỡ và những chiếc lá rơi. Người xem được chuyển đến vùng đất yên bình của bản chất hoàn hảo, kèm theo một số ít bạn bè và một máy ảnh cầm tay.

Schneider đặt bạn đằng sau chỗ ngồi của người lái xe khi một chiếc xe uốn cong quanh những ngọn núi khổng lồ, và đặt ống kính của mình để phù hợp với các bước của người đi bộ đường dài. Đó là cảm giác ớn lạnh mùa thu, cùng với đỉnh cao vươn tới đỉnh núi, tất cả đều ở đây. Một cách tuyệt vời để cảm nhận cảm giác của mùa thu mà không làm cho cam kết đi du lịch, hoặc thậm chí với những đôi giày đi bộ cũ.