Merry Christmas and Happy New Year 2023

Dear Valued Clients, Partners, and Colleagues,

In this joyful and heart-warming time of the year, aside from commitment and respect, we would like to express our great gratitude for your strong support and rewarding experiences as well as highly value our collaboration during 2022.

Please be informed that New Year Holiday will start from December 25nd, 2022, to January 2nd, 2023. We will resume working on Tuesday, January 3rd, 2023.

If you require any assistance, please contact us via info@egogroup.com.vn

We hope this Christmas and the new year bring you all the good fortune and happiness you deserve. Merry Christmas and a prosperous New Year!

 

EGO chúc mừng Giáng sinh và Năm mới 2024

Kính gửi Quý khách hàng, Đối tác, Đồng nghiệp thân mến,

Trong không khí đầy ấm áp và vui vẻ này, ngoài sự cam kết và tôn trọng, EGO muốn bày tỏ lòng biết ơn sâu sắc đối với sự hỗ trợ nhiệt tình và những trải nghiệm đáng giá của Quý vị, cũng như đánh giá cao sự hợp tác của chúng ta trong suốt năm 2022.

Xin được thông báo rằng kỳ nghỉ Năm Mới sẽ bắt đầu từ ngày 25 tháng 12, 2022, đến ngày 2 tháng 1, 2023. Chúng tôi sẽ trở lại làm việc vào Thứ Ba, ngày 3 tháng 1, 2023.

Nếu Quý vị cần bất kỳ sự hỗ trợ nào, vui lòng liên hệ với chúng tôi qua địa chỉ info@egogroup.com.vn.

Chúng tôi hy vọng rằng Giáng Sinh và năm mới sẽ mang đến cho Quý vị tất cả những điều may mắn và hạnh phúc. Chúc mừng Giáng Sinh và một Năm Mới phồn thịnh!

From EGO GROUP