Experimental Pattern SourcebookThe title is really apt, the patterns featured in this book are really experimental, wildly experimental in some cases.

The patterns come from graphic design, illustration, textiles, ceramics, landscape, architecture and fine art. The variety is great, and not all are the repeatable tiling type. Every pattern is unique, and the collection is a convenient resource for creative motifs, styles and materials. The textural feel to the designs are very good. There are not just illustrations, but also collages created from photos as well, or from a mixture of medium.

It’s a very helpful book for artists and designers looking for new ways to create patterns and designs. This book will give you lots of ideas and open up some possibilities you’ve never thought of.

Also included is a DVD which has 50 copyright-free patterns in vector format.

Tiêu đề thực sự thích hợp, các mẫu pattern đặc trưng trong cuốn sách này thực sự mang tính thử nghiệm với Các mô hình đến từ thiết kế đồ họa, minh họa, dệt may, gốm sứ, cảnh quan, kiến ​​trúc và mỹ thuật. Sự đa dạng là tuyệt vời, và không phải tất cả đều là kiểu loại ốp lát lặp lại. Mỗi mẫu thiết kế là độc nhất, và bộ sưu tập là một nguồn tài nguyên hữu ích cho các họa tiết, kiểu dáng và vật liệu sáng tạo. Các cảm giác cấu trúc cho các thiết kế là rất ấn tượng. Không chỉ có hình minh họa, mà còn có ảnh ghép được tạo từ ảnh hoặc từ hỗn hợp. Đó là một cuốn sách rất hữu ích cho các nghệ sĩ và nhà thiết kế đang tìm kiếm những cách mới để tạo ra các mẫu và thiết kế. Cuốn sách này sẽ cung cấp cho bạn rất nhiều ý tưởng và mở ra một số khả năng bạn chưa từng nghĩ tới.

Cũng bao gồm một DVD có 50 mẫu không có bản quyền ở định dạng vector.